Recepty Dezerty Nepečené Rýžové řezy s arašídovým máslem

Ingredience

1 hrnek rýžového syrupu
1 hrnek arašidového másla
¼ hrnku javorového sirupu
6 hrnků rýžových chlebíček
700 g hořké čokolády (čipsy)
1 špetka mořské soli

Postup přípravy

1

Rozehřejte rýžový sirup, arašídové máslo a javorový sirup ve velkém hrnci, dokud nezískáte jemnou směs. Přidejte špetku soli a přimíchejte křupinky z hnědé rýže.

2

Odstavte a přendejte do pánve.

3

Opatrně rozpusťte čokoládové čipsy (v ohřáté vodě, ale může být i v mikrovlnné troubě).

4

Přelijte směs z rýžových křupinek čokoládou a ještě posolte.

5

Nechte vychladnout při pokojové teplotě, než čokoládová poleva ztuhne.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3