Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Olej smícháme s kořením a oba steaky touto směsí důkladně potřeme z každé strany. Na rozpálené grilovací pánvi pečeme z každé strany asi 4 minuty – podle toho, jestli chceme steak syrovější, nebo propečenější. Pak necháme odpočívat.
Hrušky omyjeme, nakrájíme a pečeme z každé strany 3 minuty doměkka.
Dresink připravíme smícháním všech surovin. Steaky mezitím nakrájíme na úzké plátky.
Římský salát a rukolu smícháme, rozdělíme mezi 4 talíře, posypeme vlašskými ořechy, přidáme steaky a hrušky a polijeme dresinkem.