Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Rozehřejeme troubu na 180 °C.
Odkrojíme nožičky hub a kloboučky dáme opéci na grilovací pánev. Přidáme nakrájený česnek a kousky nasekaných vlašských ořechů.
Hermelín vložíme na přibližně 15 minut do trouby.
V menší misce promícháme vinný ocet s olejem, hořčicí, solí a pepřem.
Grilované žampiony odložíme stranou. Hrušku nakrájíme na tenké plátky, na grilovací pánvi ji opečeme z obou stran a během posledních 30 sekund pokapeme plátky medem.
V misce promícháme cottage sýr s kůrou a šťávou z ½ citrónu a špetkou soli i pepře. Nakrájíme směs salátů a v misce je smícháme s grilovanými žampiony.
Přidáme cottage sýr, nakrájený hermelín, vše zalijeme zálivkou a posypeme ořechy.