Recepty Hlavní jídla Ryby Salmone con salsa di erbe aromatiche (pečený losos s bylinkami)

Ingredience

lososové filety (1 porce)
1 česnek (na drobno nakrájený)
čerstvá bazalka (pár lístků na drobno nakrájené)
petrželka (pár lístků na drobno nakrájené)
½ dcl olivového oleje (několik lžic)
sůl
mletý černý pepř
1 citron

Popis

TIP: Do bylinkové omáčky můžete přidat ještě rukolu.

Postup přípravy

1

Rybu osolíme, opepříme a pomažeme olivovým olejem z obou stran. Dáme smažit na rozpálenou pánev.

2

Mezitím v misce smícháme olivový olej, bylinky, špetku soli, česnek, citronovou šťávu a větší množství pepře. Necháme odpočívat.

3

Rybu osmahneme z obou stran. Jakmile je hotová, pokryjeme vršek bylinkovou omáčkou a můžeme podávat na čerstvém salátu.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3