Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Lilek nakrájíme na tenké plátky, lehce potřeme citronovou pastou, osolíme a necháme hodinu vypotit.
Na pánvi na oleji zpěníme nasekanou cibuli a lžičku česnekové pasty, přidáme na jemné nudličky nakrájenou mrkev, jemně nakrájené stonky řapíkatého celeru a zeleninu lehce opečeme.
Přidáme sušená rajčata a osolíme
V šálku rozmícháme trochu olivového oleje s česnekovou pastou a špetkou soli.
Marinádou potřeme osušené plátky lilku a opečeme je na grilu.
Uvaříme těstoviny podle návodu, scedíme, promícháme s omáčkou, rozdělíme na talíře, obložíme lilkem a posypeme bazalkou.