Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Přípravu vývaru není radno podcenit. Je základním kamenem pro většinu polévek. Recept na silný rybí vývar se vám bude na Vánoce obzvlášť hodit. Nemusíte se jeho přípravy obávat, je jednoduchá a výsledek stojí za to.
Hlavu kapra zbavíme očí a dáme ji do vody vařit společně s odřezky, masem, očištěnou mrkví, petrželí, celerem a rozpůlenou cibulí i se slupkou. Ta dá celému vývaru krásnou zlatou barvu.
Vše dáme vařit, ale dáváme pozor, aby voda nezačala vřít. Musí jen jemně probublávat. Vaříme 3 - 4 hodiny a průběžně sbíráme pěnu. Nakonec vývar scedíme.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.