Recepty Předkrmy Teplé Slaninové rolky plněné omeletou s bylinkami

Ingredience

4 vejce
1 lžička mleté papriky
4 plátky anglické slaniny
slunečnicový olej
sůl
mletý černý pepř
majoránka

Postup přípravy

1

Vejce vyklepneme do misky a rozšleháme. Osolíme je, opepříme, přidáme bylinky a vlijeme na rozpálený olej. Chvilku počkáme, až se malinko připečou a odchlípneme je vidličkou. Omeleta díky tomuto malému triku bude více nadýchaná.

2

Když je omeleta hotová, zasypeme ji mletou paprikou a vyndáme z pánve. Počkáme, až vychladne a rozkrájíme ji na čtyři kousky.

3

Omeletu zavineme a každý kousek omotáme plátkem slaniny.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3