Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Slavnostní polévka s játrovými knedlíčkama
Nejprve si připravte knedlíčky. Všechny suroviny na ně, s výjimkou strouhanky, dejte do mixéru a promixujte dohladka.
Pak postupně přidávejte strouhanku tak, abyste získali hmotu, ze které půjdou tvarovat knedlíčky (buď prsty, nebo pomocí dvou lžiček) přibližně o velikosti drobného vlašského ořechu.
Vývar přiveďte k varu, vhoďte do něj mrkev, celer, kořenovou petržel a knedlíčky a asi sedm minut povařte. Přidat můžete i obrané maso. Nakonec do hrnce nasypte zelenou petrželku a podávejte.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.