Recepty Hlavní jídla Ryby Smažená treska v těstíčku pro děti i dospělé

Ingredience

600 g treskových filetů
250 g hladké mouky
100 g tvrdého sýra
600 ml mléka
2 vejce
1 citron (pár kapek šťávy)
sůl
mletý černý pepř
slunečnicový olej

Popis

TIP: K tresce v těstíčku podávejte dip ze zakysané smetany a česneku.

Postup přípravy

1

Filé z tresky nakrájíme na širší proužky, které osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou.

2

Z mouky, nastrouhaného sýra, mléka a vajec si ušleháme těstíčko, ve kterém obalíme proužky tresky.

3

Tresku v těstíčku smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3