Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Nemáte-li hmoždíř, použijte mixér.
Vodu na těstoviny důkladně osolíme a špagety uvaříme dle návodu.
Oloupaný česnej zbavíme klíčku, plochou stranou nože jej rozmáčkneme, nasekáme nadrobno a připravíme do hmoždíře. Přidáme 8 lístků bazalky, piniové oříšky a přibližně 1 lžíci strouhaného parmazánu. Opepříme, osolíme a zpracujeme v pesto. Na konec přilijeme 3 lžíce olivového oleje.
Uvařené špagety scedíme a můžeme servírovat. Na jednu porci použijeme cca 4 lžičky pesta, vše dozdobíme hoblinkami parmazánu a na závěr přidáme lísteček bazalky.