Recepty Hlavní jídla S masem Španělský ptáček

Ingredience

3 plátky hovězí plece (na ptáčky)
cibule
plnotučná hořčice
párky
špek
vejce
kyselé okurky
máslo
hladká mouka
slunečnicový olej (nebo sádlo)
sůl

Postup přípravy

1

Maso naklepeme, posolíme a potřeme plnotučnou hořčicí. Na každý plátek naklademe cibuli na čtvrtky, kousek párku, špeku, vajíčka uvařeného natvrdo a okurky. Zabalíme. V hrnci necháme zesklovatět cibuli a na ní ptáčky orestujeme. Podlijeme vodou a dusíme. Do výpeku můžeme dát zbylé ingredience (vajíčko, okurku atd.). Nakonec zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve vodě.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3