Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Připravte si ke kachně bramborové knedlíky a zelí.
Začneme s přípravou jednoduché medové směsi. V misce smícháme med, sojovou omáčku, strouhaný zázvor a bílé víno.
Kachnu důkladně osolíme a posypeme kmínem ze všech stran. Nevynecháme ani vnitřek kachny. Připravenou směsí kachnu potřeme. Nachystáme si potravinový sáček, kam kachnu vložíme a ještě polijeme zbytkem směsi. Sáček uzavřeme a maso necháme 3 hodiny nakládat.
Základem úspěchu je pozvolné pečení. Do pekáče vložíme kachnu, zakryjeme ji víkem a dáme péct do vyhřáté trouby na 120 °C. Pečeme ji 4 hodiny. Během pečení není třeba kachnu hlídat.
Po 4 hodinách pečení víko odděláme, teplotu trouby zvýšíme na 200 °C a ještě 30 minut pečeme dozlatova.