Recepty Předkrmy Sušené vepřové maso

Ingredience

500 g vepřové krkovice (libové)
worcestrová omáčka
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

1

Maso si očistíme a dáme lehce zmrazit. Vyndáme a nakrájíme ho na cca 2 milimetery tenké plátky. Dáme ho do misky a smícháme podle chuti sůl, pepř a worcester. My máme radši víc kořeněné. Necháme v ledbici odležet do druhého dne. Maso máme odleželé a tak ho ubrouskem vysušíme, vyskládáme na plech a na 200° pečeme 15 minut aby jsme zabily bakterie. Poté vyskládáme do sušičky na ovoce a sušíme cca 10 hodin podle toho jakou máme a zda se dá regulovat teplota.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3