Recepty Hlavní jídla S masem Svatomartinská husa nadívaná jablky a cibulí

Ingredience

1 husa (chlazená či mražená)

hrst soli

hrst kmínu

2 cibule

2 jablka

300 ml vody

Postup přípravy

1

Omytou a osušenou husu ze všech stran nasolíme a nakmínujeme. Dovnitř vložíme na srpky nakrájená jablka a celé cibule. Následně husu párátky uzavřeme.

2

Husu vložíme do pekáče prsy dolů, podlijeme vodou a přikryjeme alobalem nebo víkem pekáče. Následně ji pečeme při 120 °C nejméně 3 hodiny.

3

Poté odebereme část vypečeného sádla, husu obrátíme, nepřikrýváme a dopečeme na 180 °C do křupavé kůrčičky.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Nejnovější nabídky

1 / 3

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4