Tatarák z lososa s avokádem

Ingredience

500 g lososových filetů (bez kůže)
2 lžíce sekaného kopru
1 avokádo
2 šalotky
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce limetky (jen šťáva)
1 lžíce dijonské hořčice
mořská sůl
celý pepř (čerstvě namletený)

Popis

TIP: Tatarák podávejte s opečenou bagetkou potřenou bylinkovým máslem.

Postup přípravy

1

Lososa nakrájíme na malé kostičky. Zralé avokádo vydlabeme a pokrájíme na kousky.

2

Smícháme lososa a avokádo s na jemno nasekanou šalotkou, olivovým olejem, koprem, limetkovou šťávou a hořčicí. Dochutíme solí a pepřem.

3

Tatarák necháme alespoň dvě hodiny uležet v lednici.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3