Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
„Těstoviny s pestem jsou vždy takovou rychlovkou, když není čas na nějaké velké vyvařování. U dětského jídla bych těstoviny uvařila do měkka, aby byly dobře stravitelné. Dospělému bych doporučila úpravu „al dente“. U dětí bych byla velmi opatrná s množstvím parmezánu a nepoužívala sůl. S parmezánem bude jídlo dostatečně slané,“ doporučuje Zuzana Pavelková Šafářová, nutriční specialistka.
Uvaříme těstoviny.
Rozpustíme na pánvi máslo, přidáme špenát, jogurt a vodu a povaříme.
Přidáme nastrouhaný parmezán a promícháme.
Špenátové pesto smícháme s těstovinami.
Můžeme podávat s uvařenými vejci.