Recepty Hlavní jídla Ryby Treska pečená v páře s bramborami, brokolicí, chřestem a čerstvým sýrem

Ingredience

2 treskové filety (bez kůže)
200 g raných brambor
½ brokolice
100 g bílého chřestu
sýr Feta (k podávání)
citronová šťáva
olivový olej
sůl
mletý černý pepř
celý kmín

Postup přípravy

1

Brambory oloupeme, nakrájíme a uvaříme v osolené vodě s kmínem doměkka. Tresku osolíme, opepříme, zakápneme citronovou šťávou a vaříme v páře 15 – 20 minut. Mezitím na pánvi na olivovém oleji krátce orestujeme očištěný chřest a brokolici.

2

Pečenou tresku servírujeme s vařeným bramborem, orestovaným chřestem a brokolicí. Pro výraznější chuť přidáme nadrobený sýr feta.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4