Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Zkuste něco nového a připravte tresku s avokádovou omáčkou. Lahodné avokádo dodá rybě zcela jinou chuť. Zkuste recept také.
TIP: Udělejte si k rybě vařený chřest.
Začneme s avokádovou omáčkou. Avokádo rozpůlíme a nůž lehce zabodneme do jádra. Tak snadno vyndáme pecku.
Lžicí vyloupneme dužinu a vložíme ji do mixéru. Přidáme 2 lžíce olivového oleje, bazalku, česnek, majonézu a sůl podle chuti. Vše rozmixujeme tyčovým mixérem, aby nám vznikla jemná hladká hmota.
Filety očistíme a z obou stran je pokapeme citronovou šťávou a podle chuti osolíme. Filety grilujeme asi 3 minuty z každé strany. Hotové filety podáváme s avokádovou omáčkou.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.