Recepty Hlavní jídla Ryby Treska s avokádovovou omáčkou

Ingredience

2 treskové filety
mořská sůl
1 avokádo
1 lžíce majonézy
čerstvá bazalka
1 stroužek česneku
1 citron (jen šťáva)
2 lžíce olivového oleje

Popis

TIP: Udělejte si k rybě vařený chřest.

Postup přípravy

1

Začneme s avokádovou omáčkou. Avokádo rozpůlíme a nůž lehce zabodneme do jádra. Tak snadno vyndáme pecku.

2

Lžicí vyloupneme dužinu a vložíme ji do mixéru. Přidáme 2 lžíce olivového oleje, bazalku, česnek, majonézu a sůl podle chuti. Vše rozmixujeme tyčovým mixérem, aby nám vznikla jemná hladká hmota.

3

Filety očistíme a z obou stran je pokapeme citronovou šťávou a podle chuti osolíme. Filety grilujeme asi 3 minuty z každé strany. Hotové filety podáváme s avokádovou omáčkou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3