Recepty Dezerty Tvarohovo-pudinková buchta

Ingredience

Těsto
1 hrnek krystalového cukru
1 hrnek mléka
2 hrnky polohrubé mouky
½ hrnku slunečnicového oleje
1 prášek do pečiva
vejce
mléko
krystalový cukr
vanilkový puding
plnotučný tvaroh

Postup přípravy

1

Dame si do misky mouku a smícháme všechny ingredience.. vznikne nám tekuté těsto. To vylejeme na pečící papír na plech a přidáme ovoce. Já dávám třešně a jahody. Odlejem si 100ml mléka v něm rozmícháme puding a cukr a vlijeme do zbylého již přivedéno k varu zbytku mléka. Mícháme dokud nam nezhousne. Hotový trošku schladlý puding nalejeme na připravené těsto a dáme péct na 180° cca 20 minut. Když se nám po propichnutí neznečistí spejle vyndae necháme vychladit. Vyklepneme si tvaroh do misky a přidáme cukr zamícháme a potřeme tím buchtu a na to přidáme ješťě čerstvé ovoce jaké jsme daly do buchty a můžeme posypat kakaem nebo kokosem podle chuti. Občas do těsta přidávám ještě prášek bílé čokolády ze kterého se dělá horká čokoláda.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4