Recepty Dezerty Tvarohovo-pudinková buchta

Ingredience

Těsto
1 hrnek krystalového cukru
1 hrnek mléka
2 hrnky polohrubé mouky
½ hrnku slunečnicového oleje
1 prášek do pečiva
vejce
mléko
krystalový cukr
vanilkový puding
plnotučný tvaroh

Postup přípravy

1

Dame si do misky mouku a smícháme všechny ingredience.. vznikne nám tekuté těsto. To vylejeme na pečící papír na plech a přidáme ovoce. Já dávám třešně a jahody. Odlejem si 100ml mléka v něm rozmícháme puding a cukr a vlijeme do zbylého již přivedéno k varu zbytku mléka. Mícháme dokud nam nezhousne. Hotový trošku schladlý puding nalejeme na připravené těsto a dáme péct na 180° cca 20 minut. Když se nám po propichnutí neznečistí spejle vyndae necháme vychladit. Vyklepneme si tvaroh do misky a přidáme cukr zamícháme a potřeme tím buchtu a na to přidáme ješťě čerstvé ovoce jaké jsme daly do buchty a můžeme posypat kakaem nebo kokosem podle chuti. Občas do těsta přidávám ještě prášek bílé čokolády ze kterého se dělá horká čokoláda.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3