Recepty Předkrmy Studené Utopenci s cibulí a nakládanou kapií

Ingredience

7 špekáčků
2 cibule
120 g nakládané papriky
3 lžíce plnotučné hořčice
mletý černý pepř
Nálev
200 ml bílého vinného octa
1 špetka krystalového cukru
1 lžička soli
1 bobkový list
1 lžička celého pepře
5 kuliček celého nového koření
1 lžička drceného chilli

Postup přípravy

1

Přísady na nálev přivedeme k varu s 500 ml vody a necháme vychladnout. Špekáčky oloupeme a nařízneme, zevnitř potřeme hořčicí, opepříme a obložíme pokrájenou cibulí.

2

Vršíme je střídavě se zbylou cibulí a kapií do velké sklenice. Zalijeme je nálevem a necháme uležet v lednici alespoň 5 dní.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3