Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Ochutnejte vanilkovo-kokosovou verzi tradičního italského dezertu Panna cotta od foodblogery Míši Šupákové. Dozajista se u vás dlouho neohřeje.
Do hrnce vlijeme kokosové mléko a za stálého míchání přidáme práškovou želatinu. Z vanilkového lusku vyškrabeme špičkou nože dužinu a přidáme ji k mléku.
Jakmile začne kokosové mléko vařit, ihned ho odstavíme ze sporáku.
Směs vlijeme do formiček a necháme v lednici ztuhnout. Poté ozdobíme semínky z granátového jablíčka a můžeme podávat.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.