Recepty Předkrmy Vařený sýr

Ingredience

3 lžíce másla
2 tavené sýry (romadúr)
2 syrečky (zralé, velké)
250 g plnotučného tvarohu
150 ml světlého piva
celý kmín

Postup přípravy

1

V hrnci s nepřilnavým dnem si na malém ohni rozpustíme máslo, přidáme k němu na kostičky pokrájené sýry a necháme je zvolna rozpustit. Jakmile se nám všechny kostičky rozpustí, přidáme tvaroh a mícháme, aby se vše pěkně spojilo, poté ještě do sýrů přilijeme pivo a za stálého míchání necháme projít varem. Jakmile nám směs probublá, přisypeme kmín, přelijeme si ji do nějaké vhodné mističky s víkem a necháme zchladnout a ztuhnout na chladném místě. Podáváme nejlépe s čerstvým chlebem a vychlazeným pivem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3