Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Jalfrezi je druh indické omáčky, která je plná koření, zázvoru a zeleniny. Obvykle se připravuje s kuřecím masem, ale skvěle chutná i vegetariánská verze s tofu. Inspirujte se naším receptem. Rozhodně si pochutnáte!
Cibuli a chilli papričku nakrájíme nadrobno. Na pánvi rozehřejeme olej a zeleninu smažíme společně s česnekem, dokud cibule nezesklovatí a ostatní suroviny se neprovoní.
Přidáme kari pastu, rajčatový protlak a obsah pánve osolíme. Zamícháme, přilijeme vodu. A tři minuty provaříme.
Po uplynulé době do pánve přidáme na kousky nakrájenou červenou papriku a nastrouhaný zázvor. Vaříme ještě sedm minut.
Na závěr přidáme pokrájené tofu a směs necháme už jenom chvíli prohřát.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.