Recepty Hlavní jídla S masem Velikonoční nádivka s jarní cibulkou

Ingredience

5 ks jarní cibule
1 svazek čerstvé petrželky
čerstvý koriandr
6 vajec
8 rohlíků (starších)
400 g uzeného boku bez kosti
máslo
mletý černý pepř
sůl

Postup přípravy

1

Uzený bok nakrájíme na malé kousky a dáme do misky. Přidáme na kostičky nakrájené pečivo, jarní cibulku a nasekané bylinky. Osolíme a opepříme. Vše smícháme.

2

Oddělíme vajíčka od bílků. Žloutky smícháme s mlékem a rozpuštěným máslem. Přidáme do nádivky. Z bílků ušleháme tuhý sníh a opatrně jej spojíme s dalšími surovinami.

3

Vymažeme si pekáč tukem a nádivku rovnoměrně rozetřeme. Pečeme na 180 °C asi 15 minut.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3