Recepty Hlavní jídla S masem Vepřová kotleta po selsku

Ingredience

1 kg vepřových kotlet s kostí
2 cibule (větší)
500 g žampionů
grilovací koření
sůl
mletý černý pepř
vegeta

Postup přípravy

1

Vepřové kotlety omyjeme, nakrájíme na nudličky, okořeníme solí, pepřem a grilovacím kořením a zprudka osmahneme na oleji či sádle.

2

Přidáme nakrájenou cibuli a houby.

3

Podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Cca po půl hodině se voda vyvaří, mícháme kvůli připálení.

4

Dochutíme maggi a podravkou. Do omáčky můžeme také rozkrájet dvě vajíčka uvařená natvrdo.

5

Jako přílohu volíme rýži nebo brambor.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3