Vepřová kotleta po selsku

Autor

Gabriela A.
Dobříš
Hlasujte pro tradiční recepty, které si podle vás zaslouží zvítězit.
0

Autorův příběh

Tento recept jsem se naučila od mé babičky, která ho vždy jednou za měsíc musela uvařit mému dědovi. Tak rád ho měl, teď ho vařím i já a vždy si na babičku a dědu vzpomenu.

Ingredience

1 kg vepřové kotlety

2 větší cibule

500 g hub

grilovací koření

sůl

pepř

maggi

podravka

Autorův příběh

Tento recept jsem se naučila od mé babičky, která ho vždy jednou za měsíc musela uvařit mému dědovi. Tak rád ho měl, teď ho vařím i já a vždy si na babičku a dědu vzpomenu.

Postup přípravy

1

Vepřové kotlety omyjeme, nakrájíme na nudličky, okořeníme solí, pepřem a grilovacím kořením a zprudka osmahneme na oleji či sádle.

2

Přidáme nakrájenou cibuli a houby.

3

Podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Cca po půl hodině se voda vyvaří, mícháme kvůli připálení.

4

Dochutíme maggi a podravkou. Do omáčky můžeme také rozkrájet dvě vajíčka uvařená natvrdo.

5

Jako přílohu volíme rýži nebo brambor.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 11. 9. od 8:00 do 17. 9. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/29_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4