Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Krkovičku nařežeme na plátky, osolíme, okmínujeme a přidáme koření na krkovici. Do pekáčku přidáme cibuli a česnek, podlijeme vodou a dáme péct asi na 1,5-2 hodiny při 200°C. Červené zelí dáme do hrnce, podlijeme trochou vody a dusíme asi půl hodiny doměkka. Pak do něj přidáme najemno nakrájenou cibulku a brusinky. Uvařené brambory nastrouháme, přidáme sůl, vejce a hrubou mouku. Vytvoříme tužší těsto, zpracujeme ve váleček, vložíme do vroucí vody a vaříme asi 20 minut. Vyndáme a pomocí nitě nakrájíme.