Recepty Hlavní jídla S masem Vepřová panenka se sušenými rajčaty a parmazánem

Ingredience

1 vepřová panenka (pokrájená na tři špalíčky)
6 sušených rajčat v oleji
2 lžíce strouhaného parmazánu
slunečnicový olej (nebo jiný oblíbený olej)
2 hrsti čerstvých špenátových listů
sůl
mletý černý pepř
Na dozdobení:
cherry rajčata

Popis

TIP: Panenka by uvnitř měla zůstat růžová, restujte jen pár minut.

Postup přípravy

1

Do pánve nalijeme olej, panenku opepříme z obou stran a opečeme.

2

Po prvním otočení přidáme sušená rajčata a parmazán.

3

Na salát si připravíme špenát, zakápneme olejem, osolíme a opepříme. Nakonec přidáme maso.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3