Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Dušenou mrkev podáváme s vařenými brambory.
Mrkev očistíme a oloupeme. Nakrájíme ji na tenká kolečka. Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Osmažíme ji na oleji.
Maso očistíme a nakrájíme na kostičky. Maso přidáme k cibuli a osmažíme ze všech stran. Vše ochutíme kmínem a zamícháme. Přidáme na kolečka nakrájenou mrkev. Vše zalijeme vývarem a dusíme tak dlouho, dokud není maso i mrkev měkká.
Mrkev podléváme podle potřeby vývarem. Ke konci přidáme hrášek a mrkev ochutíme solí, pepřem a cukrem. Přidáme smetanu a máslo na zjemnění, vše povaříme.