Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Tento francouzský hit si zaručeně zaslouží místo ve vaší kuchařce.
TIP: Skořice a jablka patří k sobě. Pokud to máte také tak, tak si svá jablíčka trošku okořeňte.
Mouku zapracujeme s máslem a žloutkem. Přidáme vodu a sůl a vypracujeme vláčné těsto, které zabalíme do folie a necháme alespoň dvě hodiny odležet v lednici.
Formu vytřeme máslem. Do ní vtlačíme těsto a nezapomeneme na okraje. Jablka pokrájíme na plátky a vyložíme jimi těsto. Poklademe plátky másla, zasypeme cukrem a vložíme do trouby rozpálené na 180 °C na 45 minut.
Alkohol mírně zahřejeme a rozmícháme se zavařeninou. Směsí potřeme upečený koláč.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.