Recepty Hlavní jídla Ryby Zapečený pstruh v bylinkové krustě s pečenými brambory

Ingredience

4 filety pstruha

500 g brambor

3 lžíce olivového oleje

tymián

špetka soli

špetka pepře

40 g hladké mouky

olej na smažení

50 g pecorino

1 stroužek česneku

bazalka

petržel

1 citron

Postup přípravy

1

Očištěné brambory nakrájejte na kolečka a dejte do pekáčku. Přidejte tymián, sůl a pepř, zakapejte jednou lžící olivového oleje.

2

Vložte do trouby předem vyhřáté na 200 °C a pečte asi 20 minut.

3

Mezitím osolte, opepřete a zlehka obalte filety z pstruha v hladké mouce.

4

Osmahněte je na pánvi na trošce oleje dozlatova, z obou stran asi 5 minut.

5

Připravte si v misce olivový olej, nasekaný česnek, bylinky, nastrouhané pecorino, šťávu a kůru z citronu, sůl a pepř.

6

Směs promíchejte, vložte ji na filety a nechte na grilu v troubě při teplotě 200 °C zapéct, asi 3 minuty.

7

Podávejte s bramborami.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 16. 10. od 8:00 do 22. 10. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/34_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4