Recepty Hlavní jídla Ryby Zapečený pstruh v bylinkové krustě s pečenými brambory
Ingredience
4 filety pstruha
500 g brambor
3 lžíce olivového oleje
tymián
špetka soli
špetka pepře
40 g hladké mouky
olej na smažení
50 g pecorino
1 stroužek česneku
bazalka
petržel
1 citron
Postup přípravy
1
Očištěné brambory nakrájejte na kolečka a dejte do pekáčku. Přidejte tymián, sůl a pepř, zakapejte jednou lžící olivového oleje.
2
Vložte do trouby předem vyhřáté na 200 °C a pečte asi 20 minut.
3
Mezitím osolte, opepřete a zlehka obalte filety z pstruha v hladké mouce.
4
Osmahněte je na pánvi na trošce oleje dozlatova, z obou stran asi 5 minut.
5
Připravte si v misce olivový olej, nasekaný česnek, bylinky, nastrouhané pecorino, šťávu a kůru z citronu, sůl a pepř.
6
Směs promíchejte, vložte ji na filety a nechte na grilu v troubě při teplotě 200 °C zapéct, asi 3 minuty.
7
Podávejte s bramborami.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 19. 6. od 8:00 do 25. 6. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/17_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4