Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP 1: Polévku můžete vylepšit kopečkem zakysané smetany.
TIP 2: Ušetřete si práci s vývarem a použijte rychlejší variantu v podobě bujónu. Stačí ho zalít horkou vodou!
Na rozpáleném olivovém oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli a nasekaný česnek na plátky. Přidáme nakrájenou mrkev na libovolné kousky a 4 minuty restujeme.
Přidáme loupaná rajčata, rajčatový protlak, vývar, propláchnutou quinou a 5 minut provaříme.
Poté přisypeme hrášek a ještě 15 minut vaříme. Quinoa by měla být měkká, hrášek a mrkev tvrdší. Polévku osolíme, opepříme a můžeme podávat.