Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Dáme vařit těstoviny do vroucí osolené vody. Mezitím si připravíme omáčku: na oleji zpěníme dozlatova jemně nakrájenou cibuli, pak přidáme mleté maso, osolíme, opepříme, zastříkneme sojovou a worchesterovou omáčkou a restujeme dozlatova... následně zakápneme kečupem podle chuti, přidáme koření a můžeme lehce zalít kapkou vodou a ještě cca 5 minut podusíme doměkka. Na druhé pánvi si připravíme lišky: do rozpuštěného másla vsypeme očištěné a na malé kousky nakrájené lišky obecné, osolíme, maličko podlijeme vodou a dusíme 20-25 min. do změknutí a mírného osmažení dozlatova.. podle potřeby doléváme vodou... Uvařené těstoviny slijeme, necháme odkapat, naservírujeme na talíř a přelijeme boloňskou omáčkou z mletého masa. Navrch přidáme orestované lišky na másle a posypeme strouhaným sýrem. Můžeme servírovat na listech ledového salátu zdobné oblíbenou zeleninou...