Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Pro lepší chuť podávejte koláč se zakysanou smetanou nebo DIA kompotovaným ovocem.
Máslo necháme změknout při pokojové teplotě. Sušenky rozmixujeme nebo rozdrtíme a smícháme se změklým máslem.
Připravíme si formu na koláč, na jehož dno rozložíme sušenkový základ a dáme ho do lednice ztuhnout na 20 minut.
Ve větší míse smícháme tvaroh, lučinu, vajíčko a dia cukr. Takto připravenou náplň rozetřeme na sušenkový základ.
Troubu předehřejeme na 150 °C a koláč pečeme 35 minut. Jakmile je hotový, necháme ho vychladnout.
Hotový cheesecake posypeme citronovou kůrou.