Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Slanina udrží maso uvnitř šťavnaté a přidá panence skvělou křupavou kůrku. Se solí opatrně v závislosti na druhu slaniny.
Vepřovou panenku omyjeme a osušíme. Jemně posolíme a pomažeme 1-2 lžícemi grilovací omáčky Hellmann’s Brazilian Spicy Churrasco a posypeme strouhankou (udrží omáčku lépe na mase).
Plátky slaniny dáme vedle sebe, položíme na ně maso a zarolujeme do válečku. Na středu rozpáleného grilu opečeme panenku zprudka (směrem k ohni nejprve stranou, kde je slanina spojená), až bude slanina křupavá. Pak ji zabalíme do alobalu a necháme dojít na straně grilu zhruba 10-15 minut.
Rozbalíme, necháme pár minut odpočinout a za pomocí ostrého nože nakrájíme na plátky, které podáváme s grilovací omáčkou Hellmann’s Brazilian Spicy Churrasco.
Jako přílohu doporučujeme opečené brambory s tymiánem a chřest.