Mexická specialitka, která se bude hodit na stůl při větších akcích nebo grilovačkách.
500 g mletého vepřového masa
1 větší cibule
4 stroužky česneku
2 lžíce rajčatového protlaku
400 g konzervovaných rajčat
400 g konzervovaných fazolí
250 ml vody
1 lžička drcený kmín
1 chilli paprička
oregano (čerstvé)
1 lžíce olivového oleje
sůl
nachos
zakysaná smetana
Osmažíme nakrájenou cibulku a rozmačkaný česnek, než cibule zesklovatí.
Vložíme na pánev maso.
Přidáme rajčata, rajčatový protlak a dvě minuty restujeme.
Poté přidáme fazole, pepř, kmín, sůl, vodu a řádně promícháme.
Nakrájíme lístky oregana a chilli papričku a přihodíme je do směsi.
Povaříme asi 30 minut.
Podáváme s nachos a zakysanou smetanou jako přílohou.
Více informací
Více informací
Více informací
© 2019 Tesco Stores ČR a.s.