Recepty Předkrmy Teplé Chlebíčky s brynzovou pomazánkou, tymiánem a pečenými paprikami

Ingredience

1 bageta
1 čerstvá červená paprika
1 oranžová paprika
1 lžička tymiánu
200 g brynzy
50 g másla (změklého)
1 cibule (menší)
olivový olej

Postup přípravy

1

Troubu zahřejeme na 180 °C. Papriky nakrájíme na tenké proužky, dáme je na plech, pokapeme olivovým olejem a pečeme 10 minut.

2

Brynzu smícháme s máslem. Cibuli pokrájíme nadrobno a přidáme do pomazánky. Vše důkladně spojíme.

3

Pomazánku natřeme na pokrájenou bagetu. Tu obložíme proužky papriky a posypeme tymiánem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4