Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Po upečení nechte fondant ještě chvíli ve formě odstát. Servírujte ho posléze na talíři s vanilkovou zmrzlinou a dozdobte dle fantazie.
Troubu si předehřejeme na 210 °C. Formičky na fondant si vymažeme máslem a vysypeme kakaem, aby nám šel dezert dobře vyklopit.
Máslo s čokoládou si rozpustíme ve vodní lázni. Voda by neměla příliš vřít. Vejce se žloutky a cukrem si ušleháme do pěny.
Když je čokoláda rozpuštěná, tak ji vmícháme do vaječné pěny spolu s hladkou moukou.
Těsto naplníme do 3/4 formičky a dáme péct na 7 minut do trouby.