Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Krém můžeme udělat stejným způsobem, jen s tím rozdílem že nakonec do pánve přidáme pár kapek citrónové šťávy a zamícháme.
Rozehřejeme troubu na 150°C.
Mezitím nakrájejte bagetu na plátky široké cca 1 cm.
Bagetky dáme do trouby na cca 5 minut (zkontrolujeme, že jsou křupavé, nesmíme je tam nechat příliš dlouho jinak ztvrdnou)
Mezitím osmahneme oloupaný a rozmáčklý česnek na pánvi, kam přidáme cca 5 lžic olivového oleje a 1 plátek ančovičky (tu lehce máchíme, ona se na pánvi rozpustí do kaše).
Jakmile česnek lehce zezlátne, vyndáme ho, vypneme oheň a stranou do pánve přidáme lanýž nastrouhaný najemno, všechno pořádně promícháme.
Dáme znovu na oheň a osmahneme vzniklou omáčku maximálně 1 minutu.
Na teplé bagetky namažeme lanýžovou omáčku a navrch ještě nastrouháme čerstvý lanýž, můžeme zakápnout ještě trochou olivového oleje.