Recepty Dětská jídla Cuketové hranolky s cibulovým dipem

Ingredience

1 cuketa
1 vejce
100 g strouhaného parmazánu
100 g strouhanky
sůl
1 kelímek bílého jogurtu
1 jarní cibule
mletý černý pepř
sůl

Postup přípravy

1

Cuketu očistíme a nakrájíme na hranolky. Osolíme ji a necháme vypotit, abychom ji zbavili hořké chuti.

2

V misce smícháme parmazán a strouhanku. Do druhé misky si nachystáme vajíčko. Hranolky obalíme nejprve ve vajíčku a pak ve strouhance s parmazánem.

3

Hranolky naskládáme na pečící papír a dáme péct do předehřáté trouby. Pečeme asi 30 minut na 200°C a během pečení hranolky otáčíme.

4

Než se nám hranolky upečou, připravíme si dip. Jarní cibulku očistíme a nakrájíme na kostičky. Smícháme ji s jogurtem a ochutíme solí i pepřem. Hotové hranolky podáváme s dipem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3