Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Dáme vařit vodu na těstoviny. Mezitím v míse smícháme ricottu, sůl a pepř dle chuti, muškátový oříšek a sýr.
Na pánvi rozpálíme na středním ohni olivový olej a dáme smažit pancettu. Jakmile zezlátne, oheň vypneme a dáme ji stranou.
V osolené vroucí vodě uvaříme těstoviny "al dente". Scedíme je, ale stranou si necháme pár lžic vody z těstovin, které následně přidáme k ricottě a množství regulujeme dle potřeby, dokud nám nevznikne krém.
Těstoviny smícháme v pánvi s pacettou, přidáme ricottu a vše promícháme. Ještě pořádně opepříme a zasypeme dalším sýrem.