Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP1: Cítíte se po grilování vždy těžce? Zkuste si připravit jako přílohu k masu křupavý zeleninový salát s dresinkem. Ten se s masem skvěle doplňuje a zároveň po něm neztratíte veškerou svou energii.
TIP2: Bude s vámi grilovat někdo, kdo masu příliš neholduje? I vegetariáni si mohou grilovačku parádně užít. Vyzkoušejte grilovaný salát s kozím sýrem. Úspěch je stoprocentně zaručen!
Maso očistěte, osušte a u okrajů lehce nařízněte, aby se nekroutilo.
V misce smíchejte olej, dijonskou hořčici, sójovou omáčku a tymián.
Ke směsi přidejte lisovaný česnek, sůl, pepř a naložte maso do marinády alespoň na dvě hodiny.
Kotlety ogrilujte asi 7 minut z každé strany.
Jako přílohu můžete zvolit pečené brambory nebo grilovanou zeleninu.
Věděli jste, že...?
Vepřová kotleta patří mezi nejčastější varianty grilovaného masa. Maso je totiž libové, a i po ugrilování je kotleta šťavnatá.
Pokud máte grilovačku naplánovanou dopředu, naložte si vepřové kotlety do marinády už den předem. Přes noc do sebe všechny chutě krásně vsáknou a výsledek bude ještě o něco lepší!