Recepty Dětská jídla Hlavní jídla Grilovaný hermelín s rukolou a hroznovým vínem

Ingredience

hermelín
rukola
červené hrozny
vlašské ořechy
2 lžíce oleje z vlašských ořechů (můžete nahradit olivovým olejem)
1 lžíce balzamikového octa
1 lžička medu
1 lžíce koření na grilovaného sýra

Postup přípravy

1

Do misky vlijeme jednu lžíci oleje, přidáme koření na grilovaný sýr a promícháme. V této směsi pečlivě ze všech stran obalíme hermelín. Ten pak položíme na kus alobalu, zabalíme a dáme péct pod gril do trouby.Pečeme při 180 stupních cca 15 minut.

2

Mezitím si uděláme zálivku. Ta nám vznikne smícháním oleje, balzamikového octa a medu. Rukolu omyjeme, rozprostřeme na talíř a pokapeme připravenou zálivkou.

3

Jakmile je hermelín hotový, přendáme ho doprostřed talíře. Vše nakonec posypeme rozpůlenými kuličkami hroznového vína a vlašskými ořechy.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3