Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Připravte si na grilu něco rychlého, snadného, ale absolutně luxusního! Tento steak od kuchaře Jana Hajného vás zkrátka dostane...
Steak důkladně opepříme a pokapeme olivovým olejem. Grilujeme z každé strany asi 4 minuty.
Cuketu nakrájíme na plátky, pokapeme olivovým olejem a přidáme na gril.
Jakmile je maso hotové, poklademe jej hrubozrnnou solí a necháme 5 minut odpočinout. Poté sůl oklepeme.
Na maso položíme plátek bylinkového másla, servírujeme s grilovanou cuketou. Na konec přidáme ještě pár kapek olivového oleje.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.