Recepty Hlavní jídla S masem Grilovaný telecí steak marinovaný v bylinkách a česneku

Ingredience

4 plátky telecích steaků
100 ml olivového oleje
šalvěj (čerstvá)
čerstvá petrželka (plocholistá)
2 stroužky česneku
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

1

Připravte marinádu: Smíchejte olivový olej se solí, pepřem, nasekanou šalvějí a petrželkou.

2

Vmíchejte 2 propasírované stroužky česneku.

3

Steaky naložte do marinády a ponechte je v ní alespoň 1 hodinu.

4

Poté steaky ogrilujte z obou stran dozlatova. Z každé asi 5 minut, přesný čas záleží na tloušťce masa.

5

Zbývající palice česneku rozkrojte na polovinu a grilujte s masem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3