Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Lososa pokrájíme na malé kousky a ty dáme do mixéru. Mixujeme a postupně přidáváme střídku, sníh, šalotku, chilli papričku a bazalku. Směs osolíme, opepříme a vytvarujeme placičky, které pokapeme olejem a dáme je na chvilku odpočinout do lednice.
Žloutky, slunečnicový olej, hořčici, sůl a pepř rozmixujeme tyčovým mixérem. Ten ponoříme až na dno, zapneme ho a pomalu táhneme nahoru. A máme hotovou majonézu. Teď už přidáme jenom pokrájenou kyselou okurku a cibulku, zamícháme a je na světě domácí tatarská omáčka. Než ogrilujeme lososové placky, necháme ji v lednici.
Rozpálíme si gril a opečeme na něm z obou stran lososové placky. Na gril můžeme přidat i rozpůlené bulky a krátce vnitřky ogrilovat.
Do každé bulky dáme salát, jednu placičku, pár plátků rajčete, koleček cibule a tatarskou omáčku.