Recepty Hlavní jídla S masem Hamburgery s trhaným vepřovým masem a zelným salátem

Ingredience

4 housky na hamburger
1 kg vepřové plece
červené zelí
olivový olej
sůl
mletý černý pepř
Omáčka
50 ml jablečného octa
2 lžičky třtinového cukru
1 lžíce kečupu
1 lžička drceného chilli
mletý černý pepř
sůl

Postup přípravy

1

Troubu předehřejeme na 200 °C. Do masa vmasírujeme mořskou sůl a pepř. Pekáč vytřeme olivovým olejem, troškou potřeme i maso a dáme ho péct na 30 minut do trouby. Poté snížíme teplotu na 150 °C, pekáč přikryjeme pokličkou nebo alobalem a pečeme další 2 hodiny.

2

Mezitím si připravíme omáčku. Zahřejeme ocet a vmícháme do něj cukr. Když se rozpustí, přidáme další ingredience.

3

Maso roztrháme vidličkou a kousky smícháme s omáčkou.

4

Bulky rozpůlíme a do každé dáme trochu salátu a trhaného vepřového.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3