Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Troubu předehřejeme na 200 °C. Do masa vmasírujeme mořskou sůl a pepř. Pekáč vytřeme olivovým olejem, troškou potřeme i maso a dáme ho péct na 30 minut do trouby. Poté snížíme teplotu na 150 °C, pekáč přikryjeme pokličkou nebo alobalem a pečeme další 2 hodiny.
Mezitím si připravíme omáčku. Zahřejeme ocet a vmícháme do něj cukr. Když se rozpustí, přidáme další ingredience.
Maso roztrháme vidličkou a kousky smícháme s omáčkou.
Bulky rozpůlíme a do každé dáme trochu salátu a trhaného vepřového.